Gratis Checks

Of het nu gaat om het berekenen op recht op een belastingteruggave, of er wel of geen recht is op toeslagen, of dat u misschien een voorlopige aanslag wil ontvangen, alles wordt gratis gecheckt!

Alles in één

Stel dat, bij de gratis checks, blijkt dat u  bijvoorbeeld over meerdere jaren teruggaven kunt krijgen en recht heeft op toeslagen, kortom meerdere diensten van ons tegelijk wil afnemen, dan gelden speciale combinatietarieven, met hoge kortingen!

Aangiften over meerdere jaren tegelijk: 10% korting per tweede en volgende jaren
Aangifte in combinatie met toeslag aanvragen/wijzigigen/stopzetten: 10% korting op de goedkoopste dienst
Aangiften over meerdere jaren in combinatie met toeslag(en): u betaald voor de eerste aangifte het normale tarief en op de overige diensten krijgt u 20% korting
Deze kortingen gelden niet in combinatie met andere kortingen en gelden uitsluitend als de meerdere diensten één persoon of fiscale partners betreffen.

Jongeren & Ouderen

Heb je een bijbaantje naast je school/studiefinanciering? Ben je net 18 geworden en wil je zorgtoeslag aanvragen? Net je eerste huis (huur of koop?) Jongeren tussen de 15 en 25 jaar betalen bij Lourens aangepaste tarieven!

Maar ook de gepensioneerden van onze samenleving kunnen hiervan meeprofiteren!

Alles wordt gratis gecheckt en een teruggave IB of het aanvragen/wijzigingen van toeslagen indienen kost € 25. Het combinatietarief is € 35 (dus voor zowel teruggave IB als toeslagen aanvragen) Heb je een fiscale partner dan betaal je voor jullie samen € 35 voor de IB of toeslagen en € 45 voor de combi!

Korting bij volledig digitaal aanleveren

€ 10 per aangifte/toeslag/e.d.

Overige

Diensten uitsluitend tegen vooruitbetaling