Financiële administratie

Ondernemers kunnen bij Lourens Administratie terecht voor de gehele verzorging van de financiële administratie.
Onderstaand een indicatie van wat een ‘standaard’ pakket inhoud
  • Controleren van uw administratieve bescheiden
  • Inlezen van de door u digitaal aangeleverde bankmutaties in ons boekhoudpakket ‘Snelstart`
  • Invoeren van de inkoop- en verkoopfacturen
  • Invoeren van de kasadministratie
  • Verzorgen van de Btw-aangiften (per maand/per kwartaal/per jaar)
  • Opstellen van de jaarrekening
  • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting van de ondernemer en zijn/haar fiscale partner
  • Bespreking van de jaarrekening en aangifte(n) inkomstenbelasting
  • Onbeperkt advies en onbeperkt stellen van vragen via e-mail

Dit financiële administratiepakket is verkrijgbaar vanaf € 1.140,00 excl. BTW per jaar, dat is € 95 excl. BTW per maand.


Zelf inboeken en de BTW aangiften doen

Misschien wilt u wel maximaal inzicht in uw administratie hebben en zelf het inboeken van de bescheiden verzorgen. Uiteraard is dat mogelijk! De door u ingevoerde administratie wordt dan door ons gecontroleerd, evenals de aangiften BTW, waarna wij de jaarrekening opstellen, de aangifte(n) inkomstenbelasting verzorgen ende jaarrekening en aangifte(n) bespreken. Het onbeperkt advies en onbeperkt vragen stellen via e-mail blijft en indien nodig doen wij een suppletie aangifte omzetbelasting (BTW).

U kunt ook een van de Snelstart pakketten aanschaffen en daarin uw administratie invoeren en/of uw facturen maken. Klik HIER voor meer informatie over Snelstart

Omdat u een deel van de werkzaamheden zelf doet, maar er voor ons wel controle werkzaamheden uitgevoerd moeten worden is de prijs vanaf € 999,00 excl. BTW per jaar voor het financiële administratiepakket.

Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen we het hebben over de voor- en nadelen van zelf inboeken, wat uw wensen op financieel- en loonadministratiegebied zijn en krijgt u een op uw bedrijf afgestemde prijsopgave.

Wij werken met contracten voor de verzorging van uw administratie, daarin staat duidelijk wat u van ons mag verwachten en welk bedrag u daarvoor betaald, u komt dus nooit voor de verrassing van een (hoge) afrekening te staan.