Administratie voor

Lourens Administratie is een administratie- en fiscaal advies bureau voor:

BEDRIJVEN

ZZP, Eenmanszaak, VOF, BV

Ondernemers kunnen bij Lourens Administratie terecht voor de gehele verzorging van de financiële administratie, een gedeelte van de administratie, bijvoorbeeld het opstellen van de jaarrekening en/of aangiften IB/VpB/BTW, fiscaal advies, controleren van uw cijfers die door een ander kantoor zijn opgesteld, de loonadministratie, ondernemingsplannen, prognoses, wegwerken van achterstanden, zowel boekhoudkundig als fiscaal.

Onze cliënten zijn allerlei soorten bedrijven in het MKB.

Welke branche u ook heeft, u kunt bij ons terecht. Een greep uit bedrijven waarvoor wij, vaak al jarenlang, de administratie en fiscale aangiften verzorgen: horeca, detailhandel, webwinkels, autohandel/garages, taxi’s, bouwbedrijven, kinderopvang, fitnessscholen, IT, binnenvaart, pleziervaart, kortom alle branches en alle rechtsvormen kunnen bij Lourens Administratie terecht.

Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen we het hebben over de voor- en nadelen van zelf inboeken, wat uw wensen op financieel- en loonadministratiegebied zijn en krijgt u een op uw bedrijf afgestemde prijsopgave.

Wij werken met contracten voor de verzorging van uw administratie, daarin staat duidelijk wat u van ons mag verwachten en welk bedrag u daarvoor betaald, u komt dus nooit voor de verrassing van een (hoge) afrekening te staan.

Lees meer…


EX-ONDERNEMERS

Schulphulp aan (ex-)ondernemers door Lourens Administratie

Wij houden ons bezig met het volledig boekhoudkundig en fiscaal afwikkelen van ex-ondernemingen ten behoeve van schuldhulpaanvragen. Dit doen wij alleen in Purmerend.
Na een nauwe samenwerking met HR Fin/Albert Hoogenboom, zijn de werkzaamheden in 2014 geheel door Lourens Administratie overgenomen wat betreft de afwikkeling van achterstallige boekhouding en aangiften i.v.m. schuldhulp aanvragen door (ex-)ondernemers.

Lees meer…


PARTICULIEREN

Fiscale zaken voor particulieren

Particulieren kunnen bij ons terecht voor het invullen van aangiftes, aanvragen/wijzigen/stopzetten van toeslagen en/of voorlopige aanslagen, bezwaarprocedures, en nog veel meer.

Zo checken wij GRATIS of het bijvoorbeeld zinvol is een T-biljet in te vullen en hebben wij speciale tarieven voor jongeren en ouderen.

Lees meer…