Aangiften Inkomstenbelasting

Aangiften Inkomstenbelasting

Indien  u van de belastingdienst een uitnodiging tot het doen van aangifte IB ontvangen heeft, bent u verplicht de aangifte in te dienen! Meestal moet dat dan voor 1 april van het volgende jaar gebeurt zijn.
Ieder jaar weer een terugkerende gebeurtenis waar u waarschijnlijk tegenop ziet. Daarnaast vraagt u zich misschien af of u wel alles aftrekt wat mogelijk is.
Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen en dit voor u verzorgen voor een bedrag van € 50 voor 1 persoon en voor € 65 voor fiscale partners!

Misschien heeft u recht op een belastingteruggave!

Indien u geen bericht heeft  ontvangen over het verplicht doen van een aangifte, is het soms toch lonend om aangifte te doen. Er zijn diverse situaties waarin u namelijk belasting terug kunt krijgen!
In dit geval checken wij gratis voor u of het zinvol is een aangifte in te dienen.  Mocht dat het geval zijn, dienen wij, in overleg met u, de aangifte(n). Zo’n niet verplichtte aangifte kan tot vijf jaar geleden worden ingediend! Dus in 2014 kunt u dus 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 door ons gratis laten checken en indienen tegen de genoemde tarieven.
Krijgt u niets terug? Dan betaald u ook niets aan ons!

Bekijk hier Checklist gegevens aangifte Inkomstenbelasting