Welkom

Lourens Administratie is een administratie- en fiscaal adviesbureau voor bedrijven, particulieren en schuldhulp (ex-) ondernemers.
Ex-ondernemers en ondernemingen met personeel kunnen terecht bij Lourens Administratie Purmerend (voorheen Biddinghuizen/Almere).
ZZP-ers en particulieren kunnen terecht bij Lourens Administratie Amsterdam en Purmerend.

Lourens Administratie is een administratie- en fiscaal advies bureau voor:

  1. Bedrijven (ZZP en MKB) ook VOF, BV, Vereniging, Stichting
  2. Particulieren
  3. Ex-ondernemingen ten behoeve van schuldhulpaanvragen
Je kan bij ons terecht voor:
  • de complete verzorging van de financiële- en loonadministratie
  • alle fiscale zaken
  • alle aangiften
  • gedegen advies (GRATIS! Voor onze cliënten)
  • wegwerken van achterstanden zowel boekhoudkundig als fiscaal
  • jaarcijfers en aangiften voor (ex-)ondernemers die een schuldhulpvraag hebben, vaak wordt dit betaald door de Gemeente waarin de (ex-) ondernemer woont.

No nonsens

Onze mentaliteit is no nonsens, daarmee willen we aangeven, dat we gewoon doen wat er moet gebeuren en dat binnen een zo snel mogelijke tijdsbestek, waardoor we de deadlines voor bijvoorbeeld het doen van aangiften altijd halen.

Vaste, scherpe tarieven

Daarnaast werken wij met vaste tarieven, van te voren afgesproken bedragen, waardoor u geen vervelende financiële verrassing achteraf krijgt.

30 jaar ervaring 

Karin Lourens FA heeft ruim 33  jaar ervaring in de accountancy in het midden- en kleinbedrijf en is daarnaast gediplomeerd Fiscaal Adviseur en is gevestigd in Purmerend.

Michael van der Sanden runt ruim 6 jaar de vestiging in Amsterdam Noord en brengt zorgvuldig zijn opgedane kennis in de praktijk waardoor u geen aftrekpost zult missen! Voor belastingadvieswerk wordt, indien nodig, een beroep gedaan op de FA in Purmerend.

Expertise

Onze expertise ligt met name op het gebied van financiële rapportage, het voeren van de financiële- en loonadministratie en het verzorgen van fiscale aangiften en adviezen.

Afstand geen bezwaar

Onze kantoren zijn gevestigd in Purmerend en Amsterdam Noord. Wij kunnen ons voorstellen dat als uw bedrijf in bijvoorbeeld Limburg of Friesland is gevestigd, u wellicht denkt dat de afstand te groot is. Dat is niet het geval! U heeft bij ons de mogelijkheid alles volledig digitaal aan te leveren via e-mail of onze clouddienst, waardoor het niet nodig is een afspraak te maken voor het invullen van uw belastingpapieren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid, indien u bent gevestigd in Amsterdam, Almere of Purmerend en omgeving, wij bij u langs komen om de administratie op te halen of om uw zaken te bespreken.

Meer informatie over:

Bedrijven (MKB en ZZP)
Ex-ondernemers
Particulieren